Kuo ypatingi
Mūsų produktai

Sužinok daugiau
„Fiesta Home Taste“ marinuota vištiena

„Fiesta Home Taste“ marinuota vištiena

Vilniaus paukštynas pristato rudens naujieną - Fiesta Home taste! Tai marinuotas viščiukas, blauzdelės ir sparneliai, gardinti česnaku, kmynais ir žolelėmis. FIESTA HOME TASTE produktai sudėtyje neturi pridėtinių E, greitai lengvai paruošiami, o skonis prilygsta mamos gamintai vištienai. FIESTA HOME TASTE - PASIILGUSIEMS TIKRO SKONIO!
Skaityti plačiau

Straipsniai, patarimai

Žiūrėti visus
  • Helovyno užkandžiai pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą

    Artėja Helovyno šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta nustebinti ne tik save, bet ir kitus įvairiausiais pokštais, kostiumais, žaidimais, na ir žinoma – Helovyno patiekalais. Kuo nustebinti draugus? Į šį klausimą mums atsako virtuvės šefas Rusalnas Bolgovas, kuris visuomet vadovaujasi nuostata, kad „maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai žavus ir nepriekaištingai sveikas...“.
    Skaityti plačiau

  • Šv. Kalėdų patiekalai kitaip pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą

    Nors pasiruošimas gražiausioms metų šventėms visuomet sukelia šiek tiek streso, šiemet situacijos nepalengvina dar ir tai, jog Kalėdos bus švenčiamos savaitgalį, tad dirbantieji neturės daug laiko ilgoms ingredientų Šv. Kalėdų stalui paieškoms ar maistui ruošti. Laimei, yra gausybė būdų įspūdingą šventinį stalą paruošti tikrai greitai. Vienas jų, kiek greitesnio negu įprasta paruošimo karštų patiekalų alternatyvos, pavyzdžiui, greičiau iškepančios rūšies mėsos naudojimas bei nesudėtingi, bet gardūs receptai. Juk Šv. Kalėdos – tai šventė skirta bendrauti su artimiausiais žmonėmis, o ne ilgas valandas vargti prie puodų.
    Skaityti plačiau

  • Artėjant dešrainių dienai pažvelkime į jų receptų bei naudojamų dešrelių įvairovę

    Dešrainis – vienas populiariausių greitai paruošiamų užkandžių, kuris mėgstamas ne tik Amerikoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje ar Australijoje. Net mes, lietuviai, esame pamėgę dešrainius, o šiam užkandžiui gaminti naudojamų dešrelių įvairovė iš tiesų stebina: nuo paprastų pieniškų iki pomidorų ar alaus skonio dešrelių, pagardintų įvairiomis žolelėmis ar kepamųjų dešrelių, paskrudintų ant grotelių.
    Skaityti plačiau

  • Joninių grilio šedevrai: nuo sočių kepsnių iki spontaniškų desertų

    Ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties šventė - viena gražiausių ir prasmingiausių švenčių vasarą. Senovės apeigomis ir tradicijomis apipinta Joninių šventė švenčiama ir šiandien: visoje šalyje vyksta įvairūs renginiai, per šią šventę daug laiko praleidžiame gamtoje su draugais. Tačiau kokios Joninės be iškylos gamtoje, kvapnių ant laužo ar grilio keptų kepsnių, bulvyčių ar kitų patiekalų?! Apie tai, kokios šiandienos mados, ką skaniai ir greitai pasigaminti per šias Jonines, pasakoja ir patarimus dalina žinomi grilio meistrai Juozas Kaminskas ir Halina Bovševič.
    Skaityti plačiau

  • Metų interjero apdovanojimuose maisto kūrinys iš Vilniaus paukštyno vištienos

    Jau vienuoliktus metus iš eilės portalo interjeras.lt organizuojamas konkursas „Metų interjeras/Auksinė paletė‘15“ tapo gražia tradicija ir varžytuvėmis, kuriose paaiškėja geriausi Lietuvos architektai ir interjero dizaineriai. Įspūdinga apdovanojimų ceremonija kovo 11-osios išvakarėse vyko naujajame biurų pastate K29 Vilniuje, na o gurmanišką furšeto valgiaraštį papuošė virtuvės meistro Daliaus Aleksiejevo maisto kūrinys iš Vilniaus paukštyno vištienos.
    Skaityti plačiau