Kuo ypatingi
Mūsų produktai

Sužinok daugiau
Vištienos paštetai

Vištienos paštetai

Kiekvienam Lietuvio mėgstamas produktas - paštetas, todėl pristatome jums atnaujintus vištienos paštetus. Paštetai siūlomi trijų rūšių ir tiks patiems įnoringiausiems skoniams. Siūlome išbandyti nuo vištienos kepenėlių pašteto be jokių priedų iki pašteto su saulėje džiovintais pomidorais, nedelsk ir paragauk!
Skaityti plačiau

Straipsniai, patarimai

Žiūrėti visus
  • Helovyno užkandžiai pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą

    Artėja Helovyno šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta nustebinti ne tik save, bet ir kitus įvairiausiais pokštais, kostiumais, žaidimais, na ir žinoma – Helovyno patiekalais. Kuo nustebinti draugus? Į šį klausimą mums atsako virtuvės šefas Rusalnas Bolgovas, kuris visuomet vadovaujasi nuostata, kad „maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai žavus ir nepriekaištingai sveikas...“.
    Skaityti plačiau

  • Lietuvių mėsos vartojimo įpročiai – nori greitai paruošiamo gurmaniško patiekalo

    Laiko taupymas ir skirtingų skonio poreikių patenkinimas – pagrindiniai uždaviniai, su kuriais turi susidoroti gamintojai, kad įtiktų reikliam vartotojui. Specialistų teigimu, smarkiai augančią maisto įvairovę įrodo skaičiai – per 40 metų Lietuvoje vien vištienos produktų pasiūla išaugo iš vos kelių iki 300 skirtingų produktų. Virtuvės šefės Aldonos Gečienės teigimu, šiuo metu tendencijos palankios specifinėms mėsos dalims, jų estetiniam pateikimui bei augalinės kilmės marinatams.
    Skaityti plačiau

  • Vėsiuoju metu kepsnių ant grilio karaliene tampa vištiena

    Ne tik maloniai šildant saulutei, bet ir vėsiu oru vis daugiau lietuvių atranda kepimo grilyje teikiamus malonumus ir naudą. Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidentas Juozas Kaminskas tvirtina, kad Lietuvoje pamažu formuojasi ir kepimo kepsninėse tradicijos – vis daugiau žmonių domisi, kokius produktus, kaip teisingai ir įdomiau iškepti.
    Skaityti plačiau

  • Kad keptas viščiukas būtų traškus, bet sultingas

    Per Šventas Kalėdas šventiniamstalui stengiamės patiekti kuo įvairesnių ir skanesnių patiekalų, tačiaumėgstame ir tradicinius patiekalus. Antai keptas viščiukas gan dažnaipatiekiamas per šventes: kvapnus ir sultingas, pagardintas saldžiu uogienėspadažu ir tradicine lietuviška mišraine. Tačiau, kaip išsikepti viščiuką, kadjis būtų sultingas, bet su traškia odele? Kokio skonio marinuotus viščiukusgalime pasirinkti?
    Skaityti plačiau

  • Lietuviai pamėgo grilinti sveikiau

    Kepti ant grilio irgi yra menas – tai patvirtintų bet kuris, mėgstantis gaminti ant ugnies ar lengvai smilkstančių anglių. Kad ir kaip bebūtų mėgstamas šis gaminimo būdas, pasitaiko ir klaidų, ir gaminti pasirenkami netinkami produktai. Tačiau lietuviai vis labiau sąmoningėja, ant laužo ar grilio kepa tam skirtus produktus, o ne bet ką.
    Skaityti plačiau