Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite keptuvėje. Kai svogūnas apskrus, dėkite faršą ir kepkite, kol faršas apskrus. Atkreipkite dėmesį, kad šlaunelių mėsos faršas yra sultingesnis, tad aliejaus naudokite minimaliai. Į mėsą sudėkite smulkiai pjaustytą papriką. Sudėkite nuvarvintas konservuotas pupeles bei konservuotus pomidorus su visu skysčiu. Pagardinkite prieskoniais, išmaišykite, ir palikite troškintis ant silpnos ugnies apie 10 min. Troškinį gardinkite tarkuotu sūriu.
Ingredientai
500 g šlaunelių mėsos faršo
1 skardinės konservuotų pomidorų
1 didelio svogūno
1 raudonosios paprikos
1 indelio konservuotų raudonųjų pupelių
1 šaukštelis čili prieskonių
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
Druskos, pipirų pagal skonį
Tarkuoto sūrio, pagal skonį

Rašyti komentarą