Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Kubeliais supjaustykite daržoves – bulves, morką, svogūną, cukiniją, česnaką. Svogūną ir česnaką trumpai apkepkite ir kartu su kitomis daržovėmis (išskyrus cukiniją) berkite į puodą, užpilkite 1 litru vištienos sultinio, uždenkite ir virkite. Kol daržovės verda, pasiruoškite vištienos kukulius. Į vištienos faršą įmuškite vieną kiaušinį, berkite šiek tiek druskos ir pipirų, maltos raudonosios paprikos, viską sumaišykite ir formuokite norimo dydžio kukuliukus. Kai puode daržovės bus pavirusios apie 10 minučių, galite dėti paruoštus kukulius, šaldytus žirnelius ir cukinijos gabalėlius. Virkite dar maždaug 10 minučių, jei reikia – paskaninkite druska ir pipirais. Skanaus!
Ingredientai
400 g vištienos faršo
5 bulvių
1 morkos
1 svogūno
2 skiltelių česnako
Pusės cukinijos
1 kiaušinio
Saujos šaldytų žaliųjų žirnelių
Druskos, pipirų pagal skonį
1 a. š. sviesto
Pusės arbatinio šaukštelio maltos raudonosios paprikos

Rašyti komentarą