Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Vištienos šlaunelių mėsą įtriname su druska, pipirais ir česnakais, marinuojame apie 2 val., tuomet supjaustome stambiais kubeliais kaip ir apkepame ant aliejaus 5 minutes. Visas daržoves supjaustome stambiais kubeliais ir apkepame ant sviesto. Atskirai apkeptą mėsą bei daržoves sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu ir viską kartu troškiname 10 min. puode ant viryklės arba orkaitėje 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Paruoštą troškinį pateikiame su prieskoninėmis žolelėmis ir su keptomis bandelėmis arba lavašu.
Ingredientai
Vištienos šlaunelių mėsos, 800 g
Druskos, žiupsnelis
Pipirų, žiupsnelis
Česnakų, 20 g
Kumino, žiupsnelis
Moliūgo, 800 g
Salierų stiebų, 200 g
Morkos, 120 g
Jalapeno pipiro, 80 g
Cukinijos, 200 g
Svogūno, 150 g
Sviesto, 150 g

Rašyti komentarą