Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

Makaronai su maltos mėsos ir pomidorų padažu

Italija kvepiantys makaronai su maltos mėsos ir pomidorų padažu – puikus pasirinkimas vakarienei. Aromatingas ir nesunkiai paruošiamas patiekalas, kuriam neatsispirs ir maži, ir dideli.

    Paruošimas

  1. Į keptuvę įpilkite lašelį aliejaus ir pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną. Dėkite faršą ir pakepkite, kol gražiai paruduos. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, pomidorų pastą, viską pagardinkite druska ir pipirais. Galite pridėti ir kitų mėgstamų prieskonių. Viską patroškinkite apie 7 minutes. Išvirtus makaronus nupilkite ir leiskite jiems nuvarvėti. Dėkite į lėkštę, o ant jų užpilkite pomidorų padažo. Papuoškite bazilikų lapeliais ir tarkuotu sūriu.
Ingredientai
0,5 kg vištienos šlaunelių mėsos faršo
4 vidutinio dydžio pomidorų
1 indelio pomidorų pastos
1 svogūno
1 pakuotės (0,5 kg) makaronų
Aliejaus kepimui
Druskos, pipirų pagal skonį
Kelių šviežio baziliko lapelių
Pusės puodelio tarkuoto kieto sūrio

Rašyti komentarą