Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Smulkintą viščiukų filė mėsą sukapokite su sviestu ir mėgstamais prieskoniais. Suformuokite kotletus, kepkite grilyje iš abiejų pusių, pabaigoje patepdami Barbekiu padažu. Bandeles aptepkite sviestu ir apkepkite grilyje. Ant iškepusios bandelės vidinės dalies užtepkite pikantiško padažo, uždėkite salotos lapą, keptą vištienos kotletą, riekelėmis pjaustytus pomidorus (pomidorus galite pakeisti mango arba nektarinų riekelėmis), marinuotus agurkus ir Čederio sūrio griežinėlį. Uždenkite kita bandele, kurią taip pat patepkite padažu iš vidinės pusės.
Ingredientai
Mėsainių bandelių – 4 vnt.
Sviesto – 80 g
Čederio sūrio – 120 g
Pikantiško padažo – 150 g
Barbekiu padažo - 30 g
Smulkintos viščiukų filė mėsos – 450
Mėgstamų prieskonių (čiobrelio, raudonėlio)
Pomidorų –120 g
Marinuotų agurkų – 80 g
Aisbergo salotų lapai – 10 g

Rašyti komentarą