Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Smulkintą viščiukų šlaunelių mėsą sukapokite su paprika, petražolėmis, grietine ir prieskoniais. Formuokite kotletą, kepkite grilyje iš abiejų pusių. Bandeles aptepkite sviestu ir apkepkite grilyje. Ant iškepusios bandelės vidinės dalies užtepkite mėgstamo padažo, uždėkite salotų lapų, keptą vištienos kotletą, riekelėmis pjaustytus pomidorus. Uždenkite kita bandele, kurią taip pat patepkite padažu iš vidinės pusės.
Ingredientai
Keturiems mėsainiams paruošti Jums reikės:
Mėsainių bandelių – 4 vnt.
Raudonos paprikos – 80 g
Petražolės – 50 g
Sviesto - 80 g
Smulkintos viščiukų šlaunelių mėsos – 450 g
Grietinės -30 g
Prieskonių – žiupsnelio
Pomidorų – 120 g
Salotų lapų rinkinio – 100 g
Barbekiu padažo su garstyčiomis - 100 g

Rašyti komentarą