Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

Traškios vištienos blauzdelės

Traškios vištienos blauzdelės puikiai tinka ir vakarienei, ir iškylai.

    Paruošimas

  1. Blauzdeles gerai įtrinkite prieskoniais, pagardinkite druska ir pipirais. Maltus migdolus išmaišykite su džiuvėsėliais ir kambario temperetūros sviestu. Gautą mase aptepkite šlauneles. Kepimo indą pašlakstykite aliejumi, sudėkite kulšeles ir kepkite apie 30 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ypač skanu su virtais ryžiais ir šparaginėmis pupelėmis.
Ingredientai
8 vnt. vištienos blauzdelių
100 g maltų migdolų
100 g maltų džiūvėsėlių
70 g sviesto
Druskos, pipirų, vištienos prieskonių – pagal skonį
Aliejaus kepimui

Rašyti komentarą