Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Išplakite kiaušinį ir į jį merkite „tulpes“; po to jas apvoliokite krakmole. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kepkite apie 15-20 min, kol apskrus ir mėsa iškeps. Susmulkinkite česnaką ir dėkite į keptuvę. Įpilkite sezamų aliejaus, sudėkite imbierą ir pjaustytus porus. Kai jie gražiai apkeps, supilkite medų. Į šį padažą dėkite tulpes ir dar kelias minutes patroškinkite. Rekomenduojame valgyti su ryžiais!
Ingredientai
400 g sparnelių petelių „tulpių“
2 kiaušinių
50 g krakmolo
60 g kubeliais pjaustyto poro
40 g medaus
Aliejaus kepimui
2 šauktai sezamų aliejaus
3 skiltelės česnako
20 g tarkuoto imbiero
Druskos, vištienos prieskonių, maltų čili prieskonių - pagal skonį

Rašyti komentarą