Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite smulkintą svogūną ir česnaką. Kai šie gražiai apskrus, sudėkite imbierą, kario prieskonius, čili miltelius ir ciberžolę, dar šiek tiek pakepkite. Tada sudėkite smulkintą marinuotą šlaunelių mėsą, smulkiai pjaustytas morkas, kubeliais pjaustytą papriką. Įpilkite pusę stiklinės vandens ir patroškinkite apie 10–15 minučių. Kai vanduo išgaruos, sudėkite virtus ryžius, sumaišykite, užpilkite dar kelis šaukštus vandens ir patroškinkite kelias minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir ragaukite!
Ingredientai
500 g šlaunelių mėsos medaus ir garstyčių marinate
1 didelio svogūno
2 vidutinio dydžio morkų
1 raudonosios paprikos
4 skiltelių česnako
Šaukšto tarkuoto imbiero
Žiupsnelio čili paprikos miltelių
Šaukštelio kario prieskonių
Žiupsnelio ciberžolės miltelių
300 g virtų ryžių
Druskos, pipirų pagal skonį

Rašyti komentarą