Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

Vištienos dešrelės pataluose

Laukiate svečių ir sukate galvą, kuo juos pavaišinti? Pagaminkite vištienos dešrelių pataluose, pateikiamų ant iešmelių. Puikus užkandis, rengiant vakarėlius sode ar gamtoje.

    Paruošimas

  1. Dešreles perpjauti per pusę ir puseles pamauti ant pagaliukų. Į dubenį sudėti sausus produktus ir sumaišyti. Įmušti kiaušinius ir dar kartą išmaišyti, tuomet įpilti vandens ir kruopščiai išsukti tešlą. Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo – jei per skysta, įberti dar šiek tiek miltų. Tešloje sukamaisiais judesiais apvolioti dešreles ir sudėti virti į karštą aliejų. Virti, kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.
Ingredientai
1 pakelio kepamųjų vištienos dešrelių
1 kiaušinio
2 stiklinių kvietinių miltų
1 stiklinės vandens
Aliejus virimui, apie 1,5 stiklinės
1,5 šaukšto kukurūzų miltų
Medinių iešmelių

Rašyti komentarą