Karštieji patiekalai

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Į dubenėlį įdėkite majonezą, įberkite pipirų mišinio, druskos bei įtarkuokite apelsino žievelę. Smulkintuvu susmulkinę imbierą ir nuluptas česnako skilteles sudėkite taip pat į dubenėlį su majonezu ir viską išmaišykite. Šiuo marinatu įtrynę mėsą, palikite ją marinuotis porą valandų arba per naktį šaldytuve. Tik būtinai prieš kepdami išimkite ją iš šaldytuvo ir apie valandą atšildykite kambario temperatūroje. Mėsą kepkite 15-20 minučių ant griliaus. Garnyrui puikiai tiks šviežios daržovės, ryžiai ar keptos bulvės. Skanaus!
Ingredientai
4 porcijoms pagaminti Jums reikės:
vištienos sparnelių petelių „Tulpių“ 1 kg
imbiero 20 g
majonezo 100 g
česnako 20 g
vieno apelsino žievelės
druskos 10 g
grūsto 5 pipirų mišinio 2 g

Rašyti komentarą