Produktų linija

Marinuoti viščiukai

Viščiukai marinuoti nebe skystame vandens pagrindu paruoštame marinate, o aliejiniame. Marinuojant šiuo aliejiniu marinatu išgaunami intensyvūs ir išraiškingi skoniai. Šiuo marinatu padengus visą viščiuką, jis nenubėga nuo produkto, išryškina skonį bei kepant maišelyje išsiskiria tik viščiuko sultys.

Marinuotas viščiukas paruoštas specialiame kepimo maišelyje. Prieš tai buvo naudojamas aliuminio folijos indelis. Kepant kepimo maišelyje sumažėja tikimybė perkepti odelę, o viščiukas neišdžiūna, mėsa išlieka sultinga ir minkšta.

Kaip išsikepti marinuotą viščiuką?

Kepimo maišelyje paruoštas marinuotas viščiukas kepamas orkaitėje 180-200 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Patariama keliose vietose pradurti kepimo maišelį, kad nesusidarytų garų perteklius. Kad viščiukas apskrustų ir būtų sultingas – 10-20 min. iki kepimo pabaigos maišelį rekomenduojama prakirpti ir paskrudinti, kad susiformuotų kieta traški plutelė, o produktas išliktų sultingas ir minkštas.


Viščiukas broileris su česnakiniu marinatu ir kmynais

Viščiukas broileris su česnakiniu marinatu ir kmynais

Klausiate, kodėl šis, regis, tradicinis skonis yra VIŠTIENA KITAIP? Atsakome: todėl, kad šį kartą VIŠTIENA KITAIP kviečia atsigręžti į jau pamirštą marinavimo skonį; tą skonį, kuris iš vienos pusės yra kone archaiškas, o iš kitos - jau naujas. Juk dar prieš 20 metų viščiukas, marinuotas kmynais ir česnaku, buvo turbūt pats skaniausias ir vienas iš šventiškiausių vištienos patiekalų, kokį galėjai rasti ant mamos ar močiutės stalo, bet laikui einant ir naujiems prieskoniams atsirandant tiek česnakas, tiek kmynai buvo primiršti. Todėl šiandien, pasiilgusiems jaukių namų šventinio kvapo ar tiesiog nepripažįstantiems kitokių marinatų, siūlome viščiuką broilerį su česnakiniu marinatu ir kmynais. Leiskimės į skonių kelionę kartu su VIŠTIENA KITAIP produkcija.
Viščiukas broileris su raudonojo vyno skonio marinatu

Viščiukas broileris su raudonojo vyno skonio marinatu

Daugybę kartų norėjai gurmaniškai pavalgyti kepdamas viščiuką vyno marinate, bet vis nepavykdavo: per sausas, per kietas, per daug nepavykęs? Mes turime sprendimą visiems, kurie per kalendorines ar šeimos šventes nori pasilepinti ypatingu skoniu - viščiuku broileriu su raudono vyno marinatu, nes mūsų viščiuką pagaminti paprasta, greita, patogu ir be abejonės, skanu. Išbandykite gurmanišką skonį per artimiausią šventę. Valgykite VIŠTIENA KITAIP produktus ir mėgaukitės skonių atradimais.
Viščiukas broileris su slyvų skonio marinatu

Viščiukas broileris su slyvų skonio marinatu

Vištiena - ypač įsisavina marinatų skonius, todėl pristatome jums slyvų marinatą. Šis netradicinio skonio marinatas ypač tinka šventiniam stalui - nustebink draugus ir artimuosius.