Naujienos

Kaišiadorių paukštyno loterija

Kaišiadorių paukštyno loterija

UAB KG DISTRIBUTION organizuojama loterija vyksta nuo 2017 m. lapkričio 06 d. iki 2017 m. lapkričio 30 d.*
Skaityti plačiau

Atrask Vištienos dešrelių paslaptį ir laimėk prizus

Atrask Vištienos dešrelių paslaptį ir laimėk prizus

Norime pranešti ir pasveikinti žaidimo - ,,Atrask Vištienos dešrelių paslaptį ir laimėk prizus‘‘ nugalėtojus!
Skaityti plačiau

Naujas Lietuvos rekordas - iškeptas ilgiausias vištienos šašlykas

Naujas Lietuvos rekordas - iškeptas ilgiausias vištienos šašlykas

Rugsėjo 19-ąją pasiektas dar vienas Lietuvos rekordas –Tautų mugėje Vilniuje iškeptas ilgiausias vištienos šašlykas.Jam pagaminti prireikė daugiau nei 2000 vištienos šlaunelių mėsos gabalėlių, 100 m ilgio iešmų ir specialiai pagamintų kepsninių. Net 300 kg sveriantis vištienos šašlykas išdalintas Tautų mugės svečiams. Ilgiausią šašlyką kepė Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos (LBKA) nariai,Pasaulinės BBQ asociacijos (angl. World BBQ Associaton) atstovas Benjaminas Bartletas (Benjamin Bartlett), pasaulyje labiau žinomas kaip BBQ Ben, Lietuvos virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas ir AB Vilniaus paukštynas atstovai.
Skaityti plačiau

Vilniaus paukštynas mini 50-ies metų jubiliejų

Vilniaus paukštynas mini 50-ies metų jubiliejų

Šių metų spalio 23 d. paukščių auginimo ir vištienos perdirbimo įmonė AB Vilniaus paukštynas, įsikūrusi Rudaminoje, Vilniaus raj., mini 50-ies metų jubiliejų. Lietuvos paukštininkystės lyderė nuo veiklos pradžios augo stabiliai: gamybos apimtys padidėjo 25 kartus, na o lyginant pastarųjų dešimties metų pardavimo pajamas – jos išaugo penkis kartus.
Skaityti plačiau

 „KG Group“ produktai pristatomi penkiasdešimtojoje parodoje „SIAL 2014“

„KG Group“ produktai pristatomi penkiasdešimtojoje parodoje „SIAL 2014“

Įmonių grupė „KG Group“ šių metų „SIAL“ parodoje dalyvauja turėdama 2 stendus. Viename iš jų pristatomi vištienos gaminiai: kepsniai, kepsneliai, šniceliai, marinuotos vištienos gaminiai „Pasaulio virtuvės“ ir „Premium“, įvairių skonių dešros, dešrelės ir kumpiai. Vienas didžiausių Vilniaus ir Kaišiadorių paukštynų pristatomų išskirtinumų – švieži gilesnio vištienos skerdenos apdorojimo produktai (peteliai, tulpės, filė be gyslos ir kt.), kuriuos į bet kurią Europos šalį galima pristatyti vos per keliolika valandų (pavyzdžiui, į Suomiją šviežia vištiena pristatoma per 16 val., o į Prancūziją ar Ispaniją per 48 val.).
Skaityti plačiau

„Borjomi Grill piknike“ - gardi ant grilio keptos Vilniaus paukštyno vištienos vakarienė ir  labdaringa „ledinio iššūkio“ akcija

„Borjomi Grill piknike“ - gardi ant grilio keptos Vilniaus paukštyno vištienos vakarienė ir labdaringa „ledinio iššūkio“ akcija

Kasmetine vasaros tradicija tapęs „Borjomi piknikas“ ketvirtadienio vakarą į pievelę prie Baltojo tilto vėl subūrė šimtus vilniečių ir sostinės svečių. Šiemet valgymo gamtoje mėgėjams nepavyko išvengti lietaus, tačiau piknikautojų jis neišbaidė – priešingai, dėl renginio organizatorių pasiūlytos labdaringos ir pasaulyje siaučiančios „ledinio vandens kibiro iššūkio“ idėjos, didžioji dalis pikniko dalyvių sutiko išmirkti šaltame lietuviškame lietuje.
Skaityti plačiau

Barbekiu kepėjai grilio sezoną atidarė kepdami vištieną

Barbekiu kepėjai grilio sezoną atidarė kepdami vištieną

Saulėtą trečiadienio popietę kvapniu dūmu ir kaitria ugnimi 9-ąjį sezoną pradėjo Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos (toliau – LBKA) nariai bei partneriai, pristatę karščiausias šios vasaros naujienas.
Skaityti plačiau

Kad vyniotinis ant Velykų stalo būtų kaip mamos

Kad vyniotinis ant Velykų stalo būtų kaip mamos

Artėjant šv. Velykoms džiaugiamės nubudusia gamta, puošiame namus bei ieškome patarimų, kokius patiekalus pagaminti šventiniam stalui. Sutiksite, kad Velykos – itin marga šventė. Ne tik dėl to, kad gamta pasipuošia žiedais, bet ir todėl, kad mūsų stalą puošia įvairiaspalviai margučiai, prie kurių norime pasigaminti įmantriausių užkandžių bei karštų patiekalų, gardžių pyragų ar kitų kepinių.
Skaityti plačiau

Naujausi „KG Group“ įmonių produktai pristatyti tarptautinėje žemės ūkio ir maisto pramonės parodoje „AgroBalt 2014“

Naujausi „KG Group“ įmonių produktai pristatyti tarptautinėje žemės ūkio ir maisto pramonės parodoje „AgroBalt 2014“

Balandžio 3-5 dienomis Kaune, „Žalgirioarenoje“, vyko reikšmingiausia ir didžiausia Baltijos regione tarptautinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda „AgroBalt 2014“, kurioje „KG Group“ įmonių atstovai specialiame stende pristatė visus naujausius produktus.
Skaityti plačiau

„KG Group“ dalyvaus parodoje „AgroBalt 2014“

„KG Group“ dalyvaus parodoje „AgroBalt 2014“

Balandžio 3-5 dienomis Kaune vyks paroda „AgroBalt 2014“. Tai yra reikšmingiausia ir didžiausia Baltijos regione tarptautinė žemės ūkio ir maisto pramonės paroda. Jos tikslas -stiprinti žemės ir maisto ūkio sektoriaus konkurencingumą, skatinti smulkųjį ir vidutinį verslą kaimo vietovėse, užmegzti regioninių žemės ūkio ir maisto pramonės įmonių bei institucijų kontaktus su kitomis šalimis, atskleisti narystės Europos Sąjungoje poveikio kaimo plėtrai privalumus ir iššūkius.
Skaityti plačiau

Kovo 8-osios proga Kaziuko mugėje bus iškepta rekordinio dydžio vištienos „Tulpė“

Kovo 8-osios proga Kaziuko mugėje bus iškepta rekordinio dydžio vištienos „Tulpė“

Savaitgalį Vilniuje vyksiančioje Kaziuko mugėje 2014 bus siekiama dar vieno Lietuvos rekordo. Šeštadienį, Tarptautinę moters dieną kovo 8 – ąją profesionalūs virėjai ir grilio kepėjai iš daugiau nei 5000 vištienos sparnelių petelių „Tulpių“ iškeps rekordinio dydžio „Tulpę“. Planuojama, kad 3 m aukščio ir daugiau kaip 1,5 m skersmens „Tulpė“ svers apie 250 kg.
Skaityti plačiau

AB Vilniaus paukštynas virtos dešrainių dešrelės „Hot-Dog“  pelnė „Populiariausios prekės 2013” apdovanojimą

AB Vilniaus paukštynas virtos dešrainių dešrelės „Hot-Dog“ pelnė „Populiariausios prekės 2013” apdovanojimą

Paukščių auginimo ir vištienos perdirbimo įmonės AB Vilniaus paukštynas gaminamos virtos dešrainių dešrelės „Hot-Dog“ pripažintos populiariausia prekė virtų dešrų-dešrelių kategorijoje ir pelnė „Populiariausios prekės 2013” apdovanojimą. Prizas įteiktas Lietuvos prekybos įmonių asociacijos (LPĮA) konkurso „Populiariausia prekė“, rengiamo jau penktus metus iš eilės, apdovanojimų ceremonijoje. Vilniaus paukštyno virtų dešrainių dešrelių „Hot-Dog“ pardavimai praėjusiais metais išaugo 2,5 karto.
Skaityti plačiau

Čempionate „Jaunasis  Lietuvos virėjas 2014” įteiktas apdovanojimas už „Išradiniausią vištienos patiekalą“

Čempionate „Jaunasis Lietuvos virėjas 2014” įteiktas apdovanojimas už „Išradiniausią vištienos patiekalą“

Savaitgalį Vilniuje praūžė Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos LRVVKA rengiamas čempionatas Jaunasis Lietuvos virėjas 2014”. Dėl šio titulo varžėsi 8 jaunieji Lietuvos restoranų virtuvių virėjai, kurie turėjo pagaminti du konkursinius patiekalus: karštą patiekalą iš vištienos ir desertą iš džiovintų obuolių, šokolado ir farino cukraus. Profesionalių virtuvės šefų komisija „Jaunojo Lietuvos virėjo 2014 “ titulą skyrė virėjui Pavel Koncejalov, restoranas „Telegrafas“, Kempinski Hotel Cathedral Square, Vilnius, kuriam atiteko ir „Išradingiausio vištienos patiekalo“ apdovanojimas.
Skaityti plačiau

Inovatyviausia įmone pripažintos AB Kaišiadorių paukštynas kokybės vadybos sistema – dar tobulesnė

Inovatyviausia įmone pripažintos AB Kaišiadorių paukštynas kokybės vadybos sistema – dar tobulesnė

Įmonių grupei „KG Group“ priklausanti paukščių auginimo ir vištienos perdirbimo įmonė AB Kaišiadorių paukštynas, 2013 m. pripažinta viena įnovatyviausių įmonių Lietuvoje, toliau tobulina kokybės vadybos sistemą. 2013 m. modernizavus vištienos išpjaustymo cechą, įmonė buvo sertifikuota pagal tarptautinio maisto saugos standarto „BRC Global Standard for Food Safety“ naujausią 6-ą versiją ir gavo aukščiausią – A lygio įvertinimą. Įmonę sertifikavo tarptautinė sertifikavimo kompanija UAB „Bureau Veritas Lit“. Nuolatos tobulindama gamybinius, maisto saugos ir kokybės vadybos procesus, įmonė pagal BRC standarto reikalavimus sertifikuojama jau 9 metus.
Skaityti plačiau

Naujos Ruslano Bolgovo kulinarijos mokyklos „Ticket to the Kitchen“  Atidarymas ir „KG Group“ naujų produktų pristatymas

Naujos Ruslano Bolgovo kulinarijos mokyklos „Ticket to the Kitchen“ Atidarymas ir „KG Group“ naujų produktų pristatymas

Artėjant Valentino dienai virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pristatė naująją kulinarijos mokyklą „Ticket to the Kitchen“. Ta proga pristatytas ir išskirtinis meniu, skirtas Šv. Valentino romantiškai vakarienei. Kulinarijos mokyklos įkūrėjas Ruslanas Bolgovas atskleidė, kaip pagaminti itin gardžius patiekalus, kokiomis gudrybėmis reikėtų vadovautis virtuvėje, kad patiekalų skoniai pakerėtų mylimus žmones. Kalbėdamas apie šiai romantiškai vakarienei parinktus patiekalus, Ruslanas pasakojo, kad svarbiausia – paliesti visus jutimus: uoslę, skonį ir regėjimą.
Skaityti plačiau