Naujienos

Naujos Ruslano Bolgovo kulinarijos mokyklos „Ticket to the Kitchen“  Atidarymas ir „KG Group“ naujų produktų pristatymas

Naujos Ruslano Bolgovo kulinarijos mokyklos „Ticket to the Kitchen“ Atidarymas ir „KG Group“ naujų produktų pristatymas

Artėjant Valentino dienai virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pristatė naująją kulinarijos mokyklą „Ticket to the Kitchen“. Ta proga pristatytas ir išskirtinis meniu, skirtas Šv. Valentino romantiškai vakarienei. Kulinarijos mokyklos įkūrėjas Ruslanas Bolgovas atskleidė, kaip pagaminti itin gardžius patiekalus, kokiomis gudrybėmis reikėtų vadovautis virtuvėje, kad patiekalų skoniai pakerėtų mylimus žmones. Kalbėdamas apie šiai romantiškai vakarienei parinktus patiekalus, Ruslanas pasakojo, kad svarbiausia – paliesti visus jutimus: uoslę, skonį ir regėjimą.

„Užkandžiui parinkau Rūkytos vištienos filė bei mango tartarą su mėta bei pistacijomis ir raudonų vynuogių balzamiko kremu su braškių uogomis. Tai patiekalas, kuriame puikiai dera vištiena ir vaisiai, o jo paruošimas – vienodai supjaustyti visi ingredientai ir priderinti riešutai bei uogos, gražiai išdėlioti lėkštėje, sukuria tikrą šedevrą,“ – jausmingai pasakojo virtuvės šefas.


Antrajam patiekalui - Sicilietiško skonio vištienos kepsniui su salierų bei migdolų muslinu, burokėlių skonio "kempine" bei apelsinų drebučiais parinktas naujas Lietuvoje, tačiau itin pamėgtas Prancūzijoje, vištienos „Supreme“ – vištienos krūtinėlė su sparnelio dalimi. Šis greitai, bet skaniai pagamintas kepsnys nustebino vakaro svečius, mat vištienai suteiktas itin išskirtinis skonis, o jos pateikimui su burokėlių „kempine“ bei salierų muslinu ir apelsinų drebučiais, nestigo komplimentų.
Vakaro pabaigai virtuvės šefas pasiūlė ypatingą desertą - Šaltalankių putėsius, mėlynių skonio morengus su šokoladiniu "Cremeux".





„Maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai žavus ir nepriekaištingai sveikas, - patikino Ruslanas Bolgovas, serviruodamas įvairių ryškių spalvų desertą, - Kaip kitaip jei ne sujaudindami visus jutimus galime pakerėti mylimo žmogaus širdį.“Naujai įkurtoje kulinarijos mokykloje virtuvės šefas supažindins su naujausiomis maisto gaminimo tendencijomis, o ypatingas dėmesys bus skiriamas vištienai. Todėl virtuvės šefas, bendradarbiaudamas su įmonių grupe „KG Group“, dalinsis su jos lankytojais naujausiomis vištienos gaminimo tendencijomis.

„KG Group“ marketingo tarnybos direktorius Artūras Skairys pasakojo, kad kulinarijos mokyklos įkūrėjas buvo pirmasis virtuvės šefas, išbandęs novatoriškus vištienos produktus ir sukūręs su jais receptus bei pasidalinęs jais su kitais virtuvių šefais.

„Pradėję gaminti novatoriškus produktus visų pirma pristatėme juos virtuvių šefams, nes tie produktai ne tik sutaupo laiką virtuvėje, bet ir suteikia galimybę pagaminti įvairius patiekalus ir praturtinti restoranų bei kavinių meniu. Ruslanas Bolgovas buvo pirmasis, kuris išbandė ir sukūrė receptus su kitokiais vištienos produktais, ir pajuto realią naudą virtuvėje, - teigė A. Skairys, - Tai kitaip pagaminti, kitaip paruošti produktai, kurių Lietuvoje iki šiol nebuvo gaminama. Per kulinarijos mokymus tiek virtuvių šefai, tiek maisto gurmanai bei mėgstantys gaminti turi puikią galimybę išmokti gaminti ir atrasti įvairiausių maisto pateikimo būdų bei idėjų.“

Apie Kulinarijos mokyklą „Ticket to the Kitchen“: Kulinarijos mokyklą įkūrė 20-ties metų patirtį maisto ruošimo ir patiekimo srityje sukaupęs žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas. „Bilietas į virtuvę“ – mokykla, skirta patobulinti maisto ruošimo įgūdžius, susipažinti su naujausiomis maisto gaminimo tendencijomis - tai bilietas į sėkmę per virtuvę ir maisto ruošimo meną. Joje dirbs profesionalūs virtuvės šefai, kurie dalinsis savo patirtimi, patarimais, padės patobulinti maisto ruošimo įgūdžius bei atskleis naujausias maisto gaminimo tendencijas. Kulinarijos mokykla įkurta Pranciškonų rūmuose, esančiuose Vilniaus senamiestyje.

Atgal