Šaltieji patiekalai, salotos

Įkelk savo receptą

Gaivios, pavasariškos salotos su karštai rūkytomis blauzdelėmis

Išbandykite salotų receptą – puikus pasirinkimas pietums ar sočiai vakarienei.

    Paruošimas

  1. Špinatus ir rukolos lapus nuplaukite ir nusausinkite. Nuo blauzdelių kauliukų nuimkite mėsą – ji turi būti plėšyta. Mėsos gabaliukus sudėkite ant salotų, ant viršaus suberkite smulkiai pjaustytą avokadą ir puselėmis supjaustytus pomidoriukus. Pasiruoškite padažą: sumaišykite citrinos sultis su garstyčiomis ir skystu medumi bei pora šaukštų šalto vandens. Padažu apliekite salotas, išmaišykite ir ragaukite! Primename, kad šią savaitę karštai rūkytų vištienos blauzdelių firminėse KAIŠIADORIŲ PAUKŠTYNO parduotuvėse įsigysite už specialią kainą.
Ingredientai
Karštai rūkytų vištienos blauzdelių, 400 g
Saujos gražgarsčių (rukolos) lapelių
Saujos špinatų
Avokado, 1 vnt.
Kelių vyšninių pomidoriukų
Šaukšto garstyčių
Citrinos sulčių, 1 vnt.
Šaukšto skysto medaus

Rašyti komentarą