Šaltieji patiekalai, salotos

Įkelk savo receptą

    Paruošimas

  1. Į dubenį sudėkite gražgarstes, gabalėliais supjaustytus persikus, riekelėmis – svogūną, per pusę perpjautus vyšninius pomidoriukus. Vištienos vyniotinį supjaustykite kiek didesniais gabalėliais ar riekelėmis ir dėkite į dubenį. Viską pagardinkite prieskoniais ir užpilkite alyvuogių aliejumi, išspauskite šiek tiek citrinos sulčių (kiekį koreguokite pagal savo mėgstamą rūgštumą), lengvai išmaišykite. Štai ir viskas, gaivių pietų!
Ingredientai
150 g vištienos vyniotinio
100 g gražgarsčių
150 g konservuotų persikų
Pusės raudonojo svogūno
5 vnt. vyšninių pomidoriukų
Žiupsnelio druskos ir pipirų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
Pusės citrinos

Rašyti komentarą