Šaltieji patiekalai, salotos

Įkelk savo receptą

Sumuštiniai su rūkyta vištienos file ir vyšniniais pomidorais

Ką daryti, jei netikėtai užsuko svečiai? Arba artėjant svarbiai sukakčiai ar šventei tiesiog neturite laiko gaminti šventinę vakarienę ir vakaro pradžiai norite paruošti skanius užkandžius? Žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas pataria, kad greitai ir skaniai paruošti galite ir sumuštinius – jie ne visuomet yra kasdienis patiekalas, viskas priklauso nuo to, kokias sudėtines dalis pasirinksite: įvairią duonelę, daržoves ir žoleles, o kad sumuštinis būtų dar skanesnis – galite jam paruošti užtepėles.

    Paruošimas

  1. Prancūziško batono griežinėlius paskrudiname iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant grotelių apie 3 min. Ant paskrudintų batono riekelių sliuoksniais sudedame karštai rūkytos vištienos file griežinėlius. „Philadelphia“ sūrį sudedame į konditerinį maišelį ir pamažu išspaudžiame ant mėsos griežinėlių, ant jo sudedame pomidorų puseles, sultenės lapelius ir pabarstome pipirais.
Ingredientai
Sumuštiniams paruošti reikės:
Prancūziško batono, supjaustyto 1-1,5 cm griežinėliais, 4 vnt.
Prancūziško batono, supjaustyto 1-1,5 cm griežinėliais, 4 vnt.
Vyšninių pomidorų puselių, 12 vnt.
„Philadelphia“ sūrio, 125 g
Sultenės, 30 g
Penkių rūšių pipirų mišinio, žiupsnelio

Rašyti komentarą