Šaltieji patiekalai, salotos

Įkelk savo receptą

Vištienos šlaunelių mėsos kroketai

Vištienos kroketai – greitas, sveikas ir skanus vakaro užkandis

    Paruošimas

  1. Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį, suberkite kukurūzų miltus, druską, čili miltelius ir viską gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kukuliukus ir juos apvoliokite miltuose, tada juos dėkite į įkaitintą aliejų ir apie 3 min. gražiai apkepkite. Apkeptus kroketus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Vėliau viską patiekite lėkštėje su pagaliukais ir mėgstamomis daržovėmis.
Ingredientai
VILNIAUS PAUKŠTYNO vištienos šlaunelių mėsos faršo, 500 g
Kiaušinio, 1 vnt.
Žiupsnelio druskos, čili miltelių
Aliejaus kepimui
Kukurūzų miltų, 50 g

Rašyti komentarą