Šaltieji patiekalai, salotos

Įkelk savo receptą

Vokiškos bulvių salotos su Vilniaus paukštyno "Frankfurto" dešrelėmis

Vokiečiai švenčių ir iškylų neįsivaizduoja be bulvių salotų. Pasigaminkite ir Jūs – galbūt tai taps naujuoju Jūsų firminiu iškylų patiekalu?

    Paruošimas

  1. Bulves nuskuskite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Dešreles išvirkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Bulves nusunkite ir supjaustykite kubeliais. Sumaišykite bulves, dešreles, pjaustytus agurkus ir kukurūzus, pagardinkite druska ir pipirais, sumaišykite. Paskaninkite majonezu arba jogurtu, apibarstykite žalumynais ir skanaukite.
Ingredientai
200 g FRANKFURTO vištienos dešrelių
6 didelių bulvių
2 kiaušinių
300 g konservuotų kukurūzų
3 agurkų
Didelio šaukšto majonezo arba graikiško jogurto
Druskos, pipirų pagal skonį
Žalumynų (tiks krapai, petražolės, svogūnų laiškai)

Rašyti komentarą