Produktų linija

Šviežia vištiena

Vištienos augintojai ir perdirbėjai „KG Group“ priklausantys Vilniaus ir Kaišiadorių paukštynai atnaujino asortimentą. Įdiegus modernias technologijas gamyboje pradėti gaminti kitokie vištienos produktai: kitaip paruošti, kitaip supakuoti, vienodai supjaustyti ir suskirstyti pagal svorį produktai, pagaminti iš įvairiausių vištienos dalių: filė, kojinių dalių – blauzdelių, kulšelių, nukaulintos šlaunų mėsos, atskirų sparnų dalių.

Ypatingos naujovės: išploninta viščiuko broilerio filė ir išploninta šlaunų mėsa be kaulo, vertikaliai ir horizontaliai supjaustyta filė, vidurinės sparnų dalys, vištienos filė ir šlaunelių mėsos faršas ir naujausia sensacija gurmanams - sparno petelio „Tulpė“.
Viščiuko broilerio vidinė filė be gyslos

Viščiuko broilerio vidinė filė be gyslos

Išgyslinėti mažąją filė – itin kruopštus darbas, atimantis iš virtuvės šefų daug laiko. Todėl naujasis produktas sutaupys daug laiko virtuvėje, o iš mažosios filė be gyslos pagaminti patiekalai bus be jokių gyslų, patrauklesni vartotojui

Receptas

Viščiuko broilerio sparnų peteliai „Tulpės“

Viščiuko broilerio sparnų peteliai „Tulpės“

Specialaus apdorojimo būdo viščiuko sparnų peteliai. Sparnelio petelio mėsa atitraukta nuo kaulo iki trečdalio kauliuko - taip jis apnuoginamas. Produktas tinkantis užkandėlėms iš vištienos gaminti.

Receptas

Viščiuko broilerio vidurinės sparnų dalys

Viščiuko broilerio vidurinės sparnų dalys

Viščiuko sparnelis supjaustomas ir jo dalys išrūšiuojamos. To dėka, nebereikia pirkti viso viščiuko sparnelio, o galima pasirinkti tik dominančias jo dalis. Taip sutaupoma ir pinigų, ir laiko.

Viščiuko broilerio blauzdelės be sąnario

Viščiuko broilerio blauzdelės be sąnario

Viščiuko blauzdelės be sąnario atrodo estetiškiau bei tinka įvairių patiekalų iš blauzdelių gamybai.

Receptas

Vištienos rinkinys šeimai: šlaunelių mėsa ir sparnų peteliai

Vištienos rinkinys šeimai: šlaunelių mėsa ir sparnų peteliai

Vištienos rinkinys šeimai: šlaunelių mėsa ir sparnelių peteliai – suteiks dar daugiau vietos fantazijai – galima gaminti plovą, vištieną kepti orkaitėje, troškinti ar virti sriubą.