Produktų linija

Vištienos faršas

Atsižvelgiant į faršų populiarumą bei kokybiško vištienos faršo menką pasiūlą parduotuvių lentynose, 2012 metų pabaigoje AB Vilniaus paukštyne buvo įdiegta moderni bei inovatyvi faršų gamybos įranga.

Vilniaus paukštyne gaminamas vištienos faršas – tai gerokai liesesnis faršas nei kitos mėsos, gaminamas naujomis technologijomis, be sąlyčio su žmogumi ar aplinka, leidžiančiomis pateikti gražiai suformuotas tikslias faršo porcijas
Smulkintos viščiukų šlaunelių mėsos pusgaminis

Smulkintos viščiukų šlaunelių mėsos pusgaminis

Naujos kartos smulkinta vištienos šlaunelių mėsa, pagaminta "be kaselių" tam, kad būtų išlaikoma mėsos struktūra, primenanti kapotą mėsą. Gaminys puikiai tinka kibinams, kotletukams, kukuliams, troškiniams ir mėsos padažams bei kitiems patiekalams.
Smulkintos viščiukų filė pusgaminis

Smulkintos viščiukų filė pusgaminis

Naujos kartos smulkinta vištienos filė mėsa, pagaminta "be kaselių" tam, kad būtų išlaikoma mėsos struktūra, primenanti kapotą mėsą. Gaminys puikiai tinka kibinams, kotletukams, kukuliams, troškiniams ir mėsos padažams bei kitiems patiekalams.
Vištienos faršas

Vištienos faršas

Tai kokybiškas stambaus malimo, purus, lietuviškas vištienos faršas, tinkantis įvairių patiekalų gamybai. Jo sudėtyje yra net 93% smulkintos filė mėsos. Vištienos mėsa sumalama sraigtine mėsmale, specialia technologija iš faršo išrenkamos sausgyslės bei suformuojami fiksuoto svorio faršo gabaliukai.

Receptas

Vištienos filė faršas

Vištienos filė faršas

Tai kokybiškas stambaus malimo, purus, lietuviškas vištienos faršas, tinkantis įvairių patiekalų gamybai. Jo sudėtyje net 60% sudaro viščiuko filė. Vištienos mėsa sumalama sraigtine mėsmale, specialia technologija iš faršo išrenkamos sausgyslės bei suformuojami fiksuoto svorio faršo gabaliukai.

Receptas